ADIDAS SOLAR GLIDE 4

16 July 2021
ADIDAS SOLAR GLIDE 4

REVIEW ADIDAS SOLAR GLIDE 4

De Adidas Solar Glide 4 voor Dames en Heren is een allround hardloopschoen. Je kan de schoen gebruiken voor je trainingen of wedstrijden. Of je nu een lange duurloop loopt of een snellere run afwerkt, met de Solar Glide 4 kan het allemaal.

Comfortabel en goed voor het milieu

De Adidas Solar Glide 4 is een schoen zonder al te veel “poespas”. De schoen is niet overladen met technieken materialen of technologieën, hij is gemaakt waar dat een hardloopschoen voor bedoeld is, namelijk het zorgen voor een comfortabele en prettige run zonder blessures. Het bovenwerk van mesh is gemaakt van 50% Primegreen-materiaal. Primegreen, een reeks gerecyclede high-performance materialen, helpt de impact van het fabricageproces op het milieu te verminderen. De schoenen zijn dus niet alleen comfortabel, maar helpen ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Het bovenwerk heeft ook versterkte vezels die het meer structuur geven en zo de voeten ondersteunen tijdens het hardlopen.

Goede grip en licht van gewicht

De tussenzool van de Solar Glide 4 is gemaakt van Adidas Boost-materiaal. Dit materiaal zorgt voor een hoge energieteruggave en is daarnaast ook nog eens erg duurzaam. Het Boost-materiaal geeft dus een lichtgewicht en energiek gevoel tijdens het hardlopen. Het dempingsmateriaal zorgt ervoor dat iedere stap die je zet wordt gedempt en dat de schokken van de impact met de ondergrond worden opgevangen. Om het helemaal af te maken zorgt de Continental Stretchweb buitenzool voor de nodige grip tijdens je runs op droge of natte terreinen.