Alle ins en outs over De Mizuno Wave Rider 26

22 October 2022
Alle ins en outs over De Mizuno Wave Rider 26

Mizuno-dragers opgelet! De Mizuno Wave Rider 26 is eindelijk uit en beter dan ooit. Met een paar handige updates, waaronder een dikkere MIZUNO ENERZY-tussenzool, is deze bestseller nu nóg comfortabeler dan zijn voorganger de Wave Rider 25. Heb je vandaag een snelle intervaltraining gepland of morgen een lange duurloop voor de boeg? Kom maar op, want deze allround hardloopschoen is geschikt voor elke soort run. Wij zijn er weg van en dit is waarom..

We zeiden het al de MIZUNO ENERZY-tussenzool is nu nog dikker. Met 2 mm meer foam voorziet deze hardloopschoen jou van maximale demping, kun je langer pijnvrij lopen en wordt de kans op blessures verminderd. Ook geeft deze tussenzool je bij iedere stap een boost aan energie terug, waardoor je sneller terugveert en minder snel vermoeid raakt.

Verder is bij deze Wave Rider 26 de bekende WAVE PLATE extra verstevigd aan de binnenkant van de schoen. Hierdoor ervaar jij tijdens je run door de bossen meer stabiliteit en wordt de kans op omzwikken verminderd. Ren je graag op de verharde wegen? Dan ben je met deze schoen verzekerd van een soepelere afwikkeling, zodat je nog veel sneller weg bent.

En dat was niet alles. Door het double geweven Jacquard-Airmesh met hoog ademend vermogen voelt de Wave Rider 26 aan als een tweede huid. Ook beschikt de schoen over X10 carbonrubber in de buitenzijde van de hak, wat interessant is voor alle haklanders. De schoen is hierdoor beter bestand tegen slijtage en gaat dus langer mee.