Loop vele hardloopkilometers op de Mizuno Wave Inspire 18

7 April 2022
Loop vele hardloopkilometers op de Mizuno Wave Inspire 18

Hardlopen wordt nog leuker met de Mizuno Wave Inspire 18

Tijdens het hardlopen is het belangrijk dat je hardloopschoenen aan je voeten hebt die jou een boost geven bij elke stap. De schoenen moeten ready zijn voor de vele kilometers die je gaat maken met trainingen en wedstrijden. De Mizuno Wave Inspire 18 is een hardloopschoen voor overpronerende hardlopers. Hierbij is de focus in de schoen gelegd op een stevige en soepel schoen die het naar binnen zwikken van de enkels dient te voorkomen. Daarnaast geeft de schoen een excellente stabiliteit en demping.

De betrouwbare Wave-technologie van Mizuno

De bekende Wave-technologie van Mizuno komt ook in deze hardloopschoen terug. Bij de Wave-technologie zijn lagen die ieder een eigen demping en stijfheid voor stabiliteit hebben in de zool ontwikkeld. Door de technologie geeft deze hardloopschoen jouw als hardloper de ondersteuning bij overpronatie waar je naar opzoek bent. De aparte vorm van de Wave-plaat in de zool zorgt voor verdeling van de krachten bij het neerkomen van elke stap. Daarnaast wordt de energieteruggave als goed ervaren en geeft het een zachte landing bij het neerkomen van de voet.

Het loopcomfort van de Mizuno Wave Inspire 18

Het bovenwerk in de hardloopschoen bestaat uit Airmesh-materiaal. Dit materiaal voelt van de binnenkant zacht aan en geeft genoeg ondersteuning bij bewegingen. Daarnaast biedt het verkoeling doordat het materiaal ademende eigenschappen heeft. De Premium Insock is de binnenzool van de Mizuno Wave Inspire 18 en kan uit de schoen worden gehaald. Dit geeft als voordeel dat hardlopers met een eigen binnenzool deze schoen ook goed zullen passen. De binnenzool van Mizuno is ontwikkeld met veel comfort en demping zodat elke landing een zachte landing wordt.

De hoge energieteruggave van de tussenzool

De U4ic-tusselzool van de running schoen bestaat uit lichtgewicht materiaal wat ervoor zorgt dat de schoenen niet zwaar voelen aan de voeten. Om de haklanding bij elke stap te verbeteren is het Mizuno ENERZY-dempingsmateriaal toegevoegd. Dit materiaal in de zool draagt bij aan een energieker gevoel bij de afwikkeling. Nu de binnen- en tussenzool van de Mizuno Wave Inspire 18 de eigenschappen bezit die elke kilometer gemakkelijker maken is er ook nog een slijtvaste buitenzool onder de schoen ontwikkeld. Deze zool is gemaakt van koolstofrubber en biedt door de verschillende panelen een extreme grip op alle ondergronden!