atletiekunie

  • 0
Under Armour

Under Armour HOVR Machina 2 Men

1 beoordeling
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via email of WhatsApp
Alles over dit product

Alles over de Under Armour HOVR Machina 2 Men

De Under Armour HOVR™ Machina 2 voor heren is een neutrale hardloopschoen. Je ervaart veel energieteruggave en snelheid dankzij een Pebax®-plaat. Energy Web met compressiemesh omsluit het UA HOVR™-foam en vormt het, zodat het foam energie kan teruggeven.

Het bovenwerk van ultralicht 3D-spacermesh zorgt voor extra ventilatie en ultieme snelheid. De met mineralen verrijkte UA RUSH™-voering absorbeert de energie die je lichaam produceert en stuurt deze terug, zodat je uithoudingsvermogen een boost krijgt.

Je maakt gebruik van realtime coaching om je beter te laten hardlopen als je de Under Armour HOVR™ Machina 2 koppelt met UA MapMyRun™. Deze persoonlijke coach meet en analyseert al je hardloopstatistieken om jou beter te helpen hardlopen. De UA HOVR™-technologie biedt een ongekend licht gevoel en zorgt voor energieteruggave die de impact verlicht

Het hielstuk aan de buitenkant houdt de achterkant van de voet op zijn plaats houdt voor superieure stabiliteit. De pods van koolstofrubber onder de hak bieden meer grip en slijtvastheid in zones waar de schoen veel contact met de grond maakt.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- Pebax®-plaat
- UA HOVR™-foam
- Upper van ultralicht 3D-spacermesh
- Realtime coaching dankzij UA MapMyRun™
- Pods van koolstofrubber
- Heel Drop: 8 mm
- Gewicht: 290 gram
Kenmerken
Reviews (1) 10.0

Reviews (1)

Under Armour HOVR Machina 2 Men
10.0 Algemene beoordeling van ”Under Armour HOVR Machina 2 Men“ 10.0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Fijne allrounder schoenen“
Door Martijn op 05-07-2021
Deze schoenen nu inmiddels een aantal keer goed getest. Het is een fijne allrounder en doet het goed op zowel korte en lange afstanden. Ook voor je intervaltrainingen gaat hij goed mee. Zit een mooie demping in en biedt genoeg steun. Positief verrast door Under Armour!