atletiekunie

  • 0

On Cloudflyer

Zoek je naar een antipronatieschoen die uiterst wendbaar en erg licht is, dan is de On Cloudflyer een goede hardloopschoen. Dit model biedt superieure demping en ondersteunt elke hardloper en elk hardloopdoel. Het resultaat van jarenlange ontwikkeling? Explosieve starts en zachte landingen betekenen dat je verder en sneller gaat in een van 's werelds lichtste, volledig gedempte ondersteuningsschoenen.

On Cloudflyer hardloopschoenen zijn versterkt met Helion ™ superfoam

De On Cloudflyer is gebouwd voor afstand, herstel en verbetering. Dit betekent dat de hardloopschoen versterkt is met Helion ™ superfoam, een bredere basis en een verbeterde technische mesh upper heeft. Je kunt de On Cloudflyer voor heren en de On Cloudflyer voor dames vergelijken met de ASICS GT-2000, de New Balance 860 en de Saucony Guide.

Demping, bescherming, ondersteuning, lichtheid staan centraal

Het Helion ™ superfoam verbetert de elementen van de On Cloudflyer die hem zo populair maakten bij fans: demping, bescherming, ondersteuning, lichtheid. De 12 Cloud-elementen zullen de manier waarop je landingen ziet veranderen. Je bent verzekerd van een hardloopschoen die je voeten beschermen en ondersteunen met een ongeëvenaard dempend gevoel.

Een gezonde afrolbeweging wordt gestimuleerd

Innovatie staat continu centraal. Ook dit is duidelijk terug te zien inde Cloudflyer van On. De mediale zijde ondersteunt een gezonde afrolbeweging en een sterkere afzet. Daarnaast wordt het gewicht van de impact in de voorvoet verdeeld dankzij het bredere oppervlak. Het innovatieve vetersysteem zorgt voor een veilige en aanpasbare pasvorm en gevoel. Ook verspreidt het effectief de druk en biedt het een ondersteunend, ingepakt gevoel.