atletiekunie

  • 0

On Cloud X

On Cloud X met neutrale afwikkeling

De On Cloud X heeft een neutrale afwikkeling en is ontwikkeld om je PR´s te verpletteren. Deze hardloopschoen is verfijnd naar de specificaties van multifunctionele atleten, wat betekent dat deze allrounder prettig is voor korte afstanden en lange afstanden. De geavanceerde technologische innovaties en een Helion ™ -superfoam-injectie betekenen dat de tweede generatie Cloud X alle sterke punten van zijn voorganger verbetert en net even wat duurzamer is. 

De On Cloud X is sterk en flexibel op de juiste plaatsen

Loopcomfort staat centraal bij On. Daarom is de Cloud X van On sterk en flexibel op de juiste plaatsen. De speciale mesh upper heeft een functiegericht weefpatroon voor meer duurzaamheid een de hardloopschoen heeft een hoog ademend vermogen. Het model is te vergelijken met de Saucony Kinvara. Dankzij de brede en dikke onderkant profiteer je van veel ondersteuning en stabiliteit.

Grotere CloudTec®-elementen in de buitenzool

Opvallend aan de On Cloud X, zijn de grotere CloudTec®-elementen in de buitenzool. Deze zijn versterkt met Helion ™ -superfoam, wat zorgt voor demping zonder compromissen in een schoen die constant reageert. Je voeten blijven stevig op de juiste plaats tijdens dynamische zijwaartse bewegingen en de hielkap heeft voorgevormde kussentjes voor een discrete look met superieure grip. Met een gewicht van 230 gram (heren) en 195 gram (dames), voelt het net alsof je met de Cloud X op wolkjes loopt.