Nike ZoomX Invincible

Word onoverwinnelijk met de comfortabele Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 hardloopschoen

De Nike ZoomX Invincible Run Flynkit 3 is een neutrale hardloopschoen voor dames en heren en biedt maximaal comfort. De schoen is gemaakt om blessures te verminderen en is met name geschikt voor lange duurlopen en actieve hersteltrainingen. Het responsieve zoomX schuim zorgt voor het opvangen van de klappen zodat de impact op het lichaam wordt verminderd. Ook is de hardloopschoen met bredere tussenzool ideaal voor beginnende hardlopers die op zoek zijn naar stabiliteit en comfort.

Geeft de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 voldoende demping?

Geniet van superieure demping onder je voeten. Met de extra toevoeging van de Nike ZoomX demping en meer schuimhoogte ben je verzekerd van een ultrazachte landing bij elke stap en word je beschermd tegen de impact van de grond. Het responsieve Nike ZoomX foam zorgt voor een energieke en veerkrachtige terugkeer bij elke stap. De schoen is ook uitgerust met een rubberen buitenzool voor duurzaamheid zodat je op elke ondergrond gemakkelijk uit de voeten komt.

Ventileert de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 goed tijdens lange duurlopen?

De nieuwe Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 hardloopschoen is uitgerust met een Flyknit bovenwerk dat ventilatie biedt op de plekken waar je voet het meest opwarmt. Het zorgt voor een ademend gevoel en is hierdoor ideaal voor de langere duurlopen. Daarbij is het bovenwerk sterk en duurzaam en houdt het je voeten kilometer na kilometer stevig en beschermd op zijn plek. Het zorgt voor de ideale aansluitende fit.

Biedt de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 genoeg ondersteuning?

Reken op maximale steun van deze schoen door de smallere hielklem en het vernieuwde ontwerp van de slijtzool. De Nike ZoomX Invincible 3 heeft een hoge ondersteuningstechnologie met demping en stabiliteit die zo zijn geplaatst dat je voet wordt beschermd tegen overpronatie. Billow kabels in de middenvoet geven je extra stabiliteit en ondersteuning.