atletiekunie

  • 0

Nike React Miler Heren

De Nike React Miler heeft een neutrale afwikkeling, maar biedt wel de nodige stabiliteit. Hierdoor overbrugt deze hardloopschoen  de kloof tussen neutrale en stabiliteitsschoenen, door precies de juiste hoeveelheid te bieden van steun om een ​​neutrale loper voor zich te winnen. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Nike React Miler heren hardloopschoenen.

De Nike React Miler voor heren is prettig voor het lopen van lange afstanden

De Nike React Miler is een fantastische hardloopschoen voor lange afstanden. Maar ook voor je dagelijkse korte runs kun je uitstekend uit de voeten met dit model. Het React Foam zorgt voor een super gedempte rit. Hierdoor worden je voeten subtiel begeleid tijdens het hardlopen en je enkels worden goed ondersteund om het wegrollen en het wegglijden van de hiel te beperken.

Een duurzame hardloopschoen dankzij de  volledige rubberen buitenzool

Voor de React Miler heeft nike een volledig rubberen buitenzool gebruikt. Dit maakt de hardloopschoen duurzamer voor langere runs. Daarnaast is er ook extra rubber toegevoegd op gebieden die meer kans hebben op slijtage. De buitenzool helpt ook om hardlopers te stabiliseren. Het grotere oppervlak betekent dat je voet minder kans heeft om te bewegen op een manier die problemen kan veroorzaken zoals het rollen van de enkels tijdens het hardlopen.

Nike React Miler 2 hardloopschoenen in diverse opvallende designs

De Nike React Miler 2 is in diverse opvallende designs uitgebracht. Het vernieuwde bovenwerk vermindert de hoeveelheid materiaal en biedt ondersteuning bij lange en korte runs. Door de verstevigde gedeeltes bij de veters worden je voeten beter omsloten door de hardloopschoen en dankzij de bredere voorvoet profiteer je van voldoende bewegingsruimte in de Nike React Miler.