atletiekunie

  • 0

New Balance 890

New Balance 8890 V8 voor lange afstanden

De New Balance 890 V8 is een van de nieuwste hardloopschoenen van New Balance. Het is een eenvoudige en simpele schoen met een neutrale afwikkeling, die gecombineerd is met de nieuwe Revlite dempingstechnologie. De hardloopschoen leent zich goed voor het afleggen van lange afstanden, doordat de New Balance 890 zeer licht van gewicht is. Door de dempingtechnologie loop je erg comfortabel en geeft het een vertrouwd gevoel.

New Balance 890 hardloopschoenen met een buitenzool van carbonrubber

De zool van de New Balance 890 hardloopschoenen is eenvoudig en functioneel. De buitenzool van carbonrubber is dun en slijt bijna niet. Door de REVlite-middenzool profiteer je van een goed reactievermogen en de hardloopschoenen lenen zich uitstekend voor een dagelijks rondje door het park, voor duurlopen in het weekend of voor hardloopwedstrijden.

Speciale vernoemingen naar atleten uit de atletiekwereld

Wist je dat New Balance soms nieuwe schoenen vernoemd naar atleten die in de atletiekwereld echt naam gemaakt hebben? De mannen versie van New Balance 890 is vernoemd naar de Britse Olympiër Andrew Baddeley en de vrouwen versie van New Balance 890 is vernoemd naar de Amerikaanse Olympiër Jenny Simpson.

Combineer de hardloopschoenen met New Balance hardloopkleding

Heb je een keuze gemaakt voor een van de New Balance 890 V8 hardloopschoenen, bekijk dan ook eens het aanbod hardloopkleding van het merk. De kleding zorgt ervoor dat je het hele daar door comfortabel loopt en voor ieder seizoen van het jaar zit je bij ons helemaal goed. Tip! Jouw hardloopoutfit maak je helemaal compleet met ons aanbod hardloop accessoires.