atletiekunie

  • 0

Mizuno Wave Sky Heren

De Mizuno Wave Sky is een vliegensvlug nieuw model met de bekende Mizuno technologieën. Naar aanleiding van deze hardloopschoen is de Mizuno Enigma uit het assortiment verdwenen en is de Sky zijn trotse opvolger. De Wave Sky is een schoen met een neutrale afwikkeling die je maximaal veel demping geeft. Zoals we Mizuno kennen is ook bij deze schoen de Cloudwave-technologie tot in perfectie uitgevoerd.

De innovatieve Cloudwave-technologie in de Mizuno Wave Sky 4

De Foam Wave is niet voorzien van een harsplaat maar geeft je het maximale loopcomfort door de twee lagen tussenzool. Je profiteert van een zacht en soepel gevoel tijdens het lopen. Het bijzondere aan de Wave Sky 4 van Mizuno is dat deze plaat voor maar liefst driekwart in de zool is opgenomen. De voorvoet is ontzien, maar in de rest van de schoen geeft de plaat de extra demping die je nodig hebt tijdens je run.

Mizuno Wave Sky 4 hardloopschoenen met Enerzy materiaal

Voor de Sky 4 heeft Mizuno voor het eerst Enerzy materiaal toegevoegd. Dit materiaal verzekerd je van een uniek zwevend gevoell en door de externe hielkap profiteer je van een comfortabele pasvorm. Daarnaast worden je voeten strak omsloten, zonder dat de hardloopschoen beknellend aanvoelt.

Vergelijkbaar met de ASICS GEL-Nimbus

De Mizuno Wave Sky heeft de eer om te worden vergeleken met het paradepaardje van ASICS, de GEL-Nimbus. Beide bieden ze zeer veel demping en omsluiten je voeten erg comfortabel. Bekijk ook een onze collectie Mizuno hardloopkleding waarmee je vochttransport goed wordt geregeld en je met veel bewegingsvrijheid loopt.