atletiekunie

  • 0

HOKA ONE ONE Mach

De HOKA ONE ONE Mach 3 heeft een neutrale afwikkeling en is ontworpen voor het lopen van wedstrijden. Het model valt direct op door de robuuste en inmiddels iconische zool van het merk. Je bent hierdoor verzekerd van een hoog loopcomfort en haalt een comfortabele wedstrijdschoen in huis.

HOKA Mach 4 hardloopschoenen met een ProFly-tussenzool

De HOKA Mach 4 heeft een ProFly-tussenzool, dat bestaat uit twee delen met verschillende dichtheden. Hierdoor is het hielstuk zachter, wat zorgt voor meer schokabsorptie en demping tijdens iedere landing. De voorvoet is verstevigd, wat zorgt voor een responsief gevoel en veel energieteruggave tijdens het afzetten. Hierdoor ervaar je, net als bij andere HOKA hardloopschoenen, het Meta-Rocker effect. Je wordt iedere stap naar voren gestuwd en een natuurlijke afwikkeling van de voet wordt gestimuleerd.

Een zacht en ademend bovenwerk

Voor de upper is jaquard mesh gebruikt. Dit materiaal voelt zacht aan en heeft een hoog ademend vermogen. Daarnaast is het bovenwerk volledig naadloos en je voeten worden omsloten als een sok. Tijdens je run verschuift de tong niet, aangezien deze vast is gemaakt aan de zijkanten. Je voeten blijven op de juiste plaats, zodat je de kans op irritaties tot een minimum beperkt.

Een verbeterde duurzaamheid door de Rubberized Foam slijtzool

De slijtzool van de HOKA Mach heeft een laagje Rubberized Foam. Dit materiaal zorgt ervoor dat de duurzaamheid van de hardloopschoenen vergroot wordt, zonder dat het gewicht van het model toeneemt. Het model heeft een gewicht van 245 gram (heren en dames) en je kiest uit verschillende HOKA Mach heren hardloopschoenen en HOKA Mach dames hardloopschoenen.