atletiekunie

  • 0

HOKA ONE ONE Clifton

HOKA ONE ONE Clifton hardloopschoenen voor lange en korte afstanden

De HOKA ONE ONE Clifton is een neutrale hardloopschoen en is geschikt voor zowel lange als korte afstanden. De schoen herken je direct aan de grote en iconische tussenzool, die je maximale demping biedt tijdens je run. Kilometer na kilometer kun je vertrouwen op het fijne comfort en de tussenzool is voorzien van een Active Foot Frame. Dit betekent dat je voeten diep in de tussenzool zitten, in plaats van dat je op de tussenzool loopt. Dit geeft je geïntegreerde stabiliteit en een veilig gevoel, wat voor loopstijl je ook hebt.

De Meta-Rocker technologie is doorgevoerd in de HOKA Clifton

HOKA staat bekend om de Meta-Rocker technologie, wat ook doorgevoerd is in de HOKA Clifton hardloopschoenen. De tussenzool heeft als het ware een ‘schommelstoel’ effect, waardoor je direct in beweging wilt komen. Een korte looppauze in jouw loopschema of even stoppen bij het stoplicht maakt je daar weer bewust van en je wilt kilometer na kilometer blijven gaan! Je kiest bij RunningDirect uit verschillende HOKA  Clifton dames hardloopschoenen en HOKA Clifton heren hardloopschoenen.

De Clifton Edge heeft een uitstekende hak

De HOKA Clifton Edge heeft een uitlopende hielkraag, dat dient als treklipje voor gemakkelijke instap. Het hoog ademend vermogen is te danken aan de mesh upper met perforaties. Dit mesh materiaal is dichter op de teen, wat zorgt voor extra duurzaamheid. Door de interne elastische banden ervaar je een fijne bootie-achtige pasvorm. 

Het verschil tussen de HOKA Clifton en de HOKA Clifton Edge

Het grote verschil tussen de Clifton en de Clifton Edge van HOKA, is de uitstekende hak en de brede basis van de Edge. Dit verlengde stuk bij de hak zorgt, samen met het brede platform, voor meer stabiliteit. Het is echter geen stabiliteitsschoen en corrigeert je voeten niet. De uitstekende hak zorgt ervoor dat schokken worden opgevangen tijdens het landen, voor minder impact op je gewrichten. De Edge is daarom ook een goede hardloopschoen voor lopers die op de hak landen.

De HOKA Clifton 7 heeft een nieuw bovenwerk

De HOKA Clifton 7 heeft een nieuw bovenwerk gekregen voor een nog comfortabelere loopgevoel. Daarnaast ziet deze Engineered Mesh upper er gestroomlijnd uit, aangezien er geen extra overlays zijn gebruikt. Ook ervaar je door de verdikking op de tong geen druk van je veters en je vergroot het instapgemak door de handige hiellip.

HOKA ONE ONE Clifton 8 hardloopschoenen met een nieuw ultralicht middenzoolschuim

Voor de Clifton 8 heeft HOKA de middenzool een update gegeven. Dit vernieuwde middenzoolschuim is onwijs licht van gewicht en zorgt hierdoor voor een nog fijner loopgevoel vergeleken met de Clifton 7 van HOKA. Het verlengde hiel crashpad is ontworpen voor een soepele landing en overgang bij elke stap.