atletiekunie

  • 0

Brooks PureFlow

Loop je regelmatig op verharde paden en heb je een neutrale afwikkeling, dan is de Brooks PureFlow een goede keuze. De hardloopschoenen gaan door het lichte materiaal ongeveer 500 kilometer mee en heeft een dunnen en flexibele zool. Door de offset van slechts 4 millimeter, ervaar je een goed grondcontact.

Maak kennis met het stretch-geweven bovenwerk van de Brooks PureFlow 7

Voor de Brooks PureFlow 7 is een stretch-geweven bovenwerk gebruikt. Het bovenwerk bestaat uit één stuk en maakt hierdoor verschillende overlays verleden tijd. Je voeten blijven stevig op de juiste plek en de hardloopschoen beweegt iedere stap fijn met je mee. Het dikkere foam rond de kraag en in de tong zorgt ervoor dat je loopt met extra comfort.

Klaar voor iedere wedstrijd met de Brooks PureFlow

De Brooks PureFlow is een echte wedstrijdschoen, mede door het lichte gewicht (252 g voor heren, 213 g voor dames). Het model verdeelt de impact van iedere landing en afzet door de flexibele zool met diepen flex groeven en de hardloopschoen is geschikt voor snelle hardlopers die op hun middenvoet landen of de zeldzame lopers die verder naar voren landen.

Til het loopcomfort tijdens wedstrijden naar een hoger niveau

Of je nu start aan een training of in je startvak klaar staat voor je 8K, 10K of verder, in beide gevallen wil je lopen met minimale afleiding. Bekijk daarom ook eens ons aanbod aan hardloopkleding en hardloop accessoires. Van hardloopmagneten voor je startnummer tot aan hardloophorloges en van drinkflessen tot aan zweet- en polsbandjes, je bestelt het allemaal bij RunningDirect.