atletiekunie

  • 0

ASICS GEL-Pulse Dames

De ASICS GEL-Pulse is speciaal ontworpen voor de neutrale hardloper. De hardloopschoen biedt stevigheid en zorgt voor een goede afwikkeling waar je lichaam veel profijt van heeft. De AHAR+ Ride technologie is verwerkt in de zool en heeft dezelfde eigenschappen als extreem licht rubber. Het mooie aan dit materiaal, is dat het extra duurzaam is en er dus voor zorgt dat je ASICS hardloopschoenen langer mee kunnen. In combinatie met alle andere ASICS technologieën maakt dit het hardlopen voor zowel heren als dames nog comfortabeler.

De ASICS GEL-Pulse in verschillende kleuren

De ASICS GEL-Pulse voor heren en dames is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De Guidance Line en flex-groeven onder de stabiele buitenzool bieden jou meer stabiliteit en ondersteuning maar geven voornamelijk een betere efficiëntie aan het looppatroon. Door het aangebrachte GEL onder de voorvoet ontstaat een beter hefboomeffect wat de prestaties tijdens het hardlopen aanzienlijk verbeterd.

De vernieuwde ASICS GEL-Pulse 12 voor verharde wegen

De ASICS GEL-Pulse 12 isontworpen voor runs op verharde wegen. De innovatieve tussenzool verzekerd je van een goede demping op verharde paden, de voorgevormde buitenzool en GEL™-technologie in de achterkant van de zool zorgen voor een betere schokabsorptie en de ORTHOLITE™-sockliner verzekerd je, samen met de GUIDANCE LINE™-technologie, van een verbeterde loopefficiëntie.

ASICS GEL-Pulse 12 hardloopschoenen met een vernieuwd bovenwerk

Voor de GEL-Pulse 12 heeft ASICS het bovenwerk een update gegeven. Hierdoor voelt deze zachter aan en de upper heeft een hoger ademend vermogen. Ook is de pasvorm rond de hiel verzacht, waardoor vanaf de eerste stap je loopcomfort wordt vergroot. De AMPLIFOAM ™ -zooldemping en het GEL®-dempingssysteem werken in de hak samen om schokken goed op te vangen.