adidas Solarboost

adidas Solarboost hardloopschoenen

De adidas Solarboost is een erg veelzijdige schoen met een neutrale afwikkeling. Loop je regelmatig lange afstanden, dan is deze running schoen je ideale trainingspartner. Je bent verzekerd van een responsieve demping den de ondersteunende hielconstructie zorgt voor ultieme bewegingsvrijheid van de achillespees. De schoen sluit mooi aan, is ademend en is uitgebracht in stijlvolle kleuren.

Wat is er nieuw aan de Solarboost 5

Je trouwe trainingspartner voor elke run en elke afstand is vernieuwd en klaar voor nog heel veel meer kilometers. De Solarboost 5 is uitgerust met het nieuwste en ultralichte BOOST materiaal. Wat je niet alleen gaat merken in gewicht, maar ook in hoeveelheid energie die je terugkrijgt. En dat is een stuk meer dan bij de voorganger. Ook is de vijfde editie uitgerust met het vernieuwde LEP systeem. Het LEP 2.0 systeem is iets stijver dan het LEP 1.0 systeem, maar biedt daardoor meer stabiliteit en pusht je nog harder naar je volgende pas.

Op zoek naar een schoen voor wedstrijden en trainingsrondes?

De alles-in-een oplossing voor elke soort training. Als je regelmatig loopt, maar niet voor elke run een andere schoen wilt dragen dan is de Solarboost 5 het antwoord op je vraag. De schoen biedt je perfecte demping, ondersteuning en eindeloze energie, zodat je na elke run weer klaar bent voor de volgende.

Wil je een duurzamere hardloopschoen?

Na duurzamere hardloopkleding komen er ook steeds meer duurzamere hardloopschoenen op de markt. De adidas Solarboost 5 is daar een voorbeeld van. Deze duurzamere hardloopschoen heeft een bovenwerk wat bestaat voor ten minste 50% uit verschillende gerecyclede materialen en een Continental™ Rubber-loopzool waardoor de schoen veel meer kilometers meegaat. Dit product vertegenwoordigt slechts één van adidas’ oplossingen om plastic afval te verminderen.

Kies uit verschillende adidas Solarboost 5 dames hardloopschoenen en adidas Solarboost heren 5 hardloopschoenen

De adidas Solarboost 5 dames hardloopschoenen en adidas Solarboost 5 heren hardloopschoenen zijn verkrijgbaar in neutrale en opvallende kleuren. De Solar Propulsion Rail helpt de voet te sturen en vooruit te duwen en de Stretchweb-loopzool zorgt ervoor dat de hardloopschoen op een natuurlijke manier met je meebeweegt.