atletiekunie

  • 0

Hardlooponderkleding / Thermokleding Heren

Hardlooponderkleding/Thermokleding

Goede hardlooponderkleding mag niet ontbreken in je hardloopgarderobe. Iedere hardloper wil optimaal presteren in verschillende weersomstandigheden, of je nu loopt in de lente, zomer, herfst of winter. Daarom heb je bij ons een ruime keuze aan hardlooponderkleding voor dames, heren en kids. Door de diversiteit aan producten en merken zoals ODLO, Falke, Craft, Nike en adidas, shopt iedere hardloper bij ons de juiste hardlooponderkleding.

Hardlooponderkleding als extra laagje in het voorjaar en de zomer

Wie aan onderkleding denkt, denkt al snel aan de winter. Maar wist je dat er ook speciale kledingcollecties uit worden gebracht die geschikt zijn om te dragen als je loopt in zomerse temperaturen? De kleding zorgt voor een optimaal vochttransport, zodat je koel en droog blijft tijdens het hardlopen. Zomer hardlooponderkleding heeft een aansluitende pasvorm en is gemaakt van dun materiaal voor een hoog ademend vermogen.

De best mogelijke warmteregulatie in de winter

Voor runs tijdens de koudere dagen van het jaar is het verstandig om thermo onderkleding te dragen. De kleding zorgt voor optimale warmteregulatie, regelt je vochttransport en isoleert lichaamswarmte. Bij periodes wanneer het veel waait kies je bij ons uit verschillende onderkleding die je droog en warm houdt. De kleding is gemaakt van ultradun en lichtgewicht materiaal en zorgt voor een goede pasvorm.

Wat voor soort hardlooponderkleding bestaat er?

Op het gebied van hardlooponderkleding heb je bij RunningDirect een ruime keuze. Denk hierbij aan hardloopshirts, hardlooptops, hardloopondergoed en hardlooptights. Maar ook armsleeves (met compressie) voor gure wind of koude temperaturen behoren tot het assortiment. Heb je de hardlooponderkleding gevonden waar je naar op zoek bent, bekijk dan ook eens de collectie hardloopkleding en hardloopsokken (met compressie).