atletiekunie

  • 0

Trail longsleeves

Klaar voor de meest extreme trail runs met trail longsleeves

Loop je tijdens een gure dag in de winter of wordt er veel regel voorspeld in de herfst? In beide gevallen wil je kou en regen moeiteloos trotseren en bieden trail longsleeves de perfecte uitkomst. Je blijft warm, je loopcomfort wordt vergroot en door de strakke pasvorm voorkom je dat je achter takken blijft haken. Bij Hardloopshop kies je uit verschillende trail longsleeves van onder meer Nike, Compressport en Craft.

Extra ventilatie door trail longsleeves met een halve rits

Wat de beste trail longsleeves zijn, hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur. Loop je graag met de nodige ventilatie, kies dan voor een model met ventilerende mesh panelen en/of een halve rits. Moet de trail longsleeve vooral veel bedekking en warmte bieden, kies dan voor een design met een hoge hals en een geborstelde binnenkant voor een extra zacht gevoel.

Trail longsleeves drogen snel en regelen je vochttransport

Of je nu een duurloop op de planning hebt staan of een korte afstand, in beide gevallen voorkom je natuurlijk het liefste dat je het tijdens of na je run koud krijgt. Trail longsleeves hebben een hoog ademend vermogen, drogen snel en regelen je vochttransport. Hierdoor weet je zeker dat je spieren niet blootgesteld worden aan gure wind en regen en voorkom je rillingen.

Maak je trail outfit compleet bij Hardloopshop

Heb je een keuze gemaakt voor een van onze trail longsleeves? Bekijk dan ook eens de rest van onze trail collectie. Voor vragen staat onze behulpzame klantenservice je via onze Facebook chat of WhatsApp graag te woord.