atletiekunie

  • 0

Trail broeken

Klaar voor iedere trail run met trail broeken

Is het net te fris of veel te koud om een trail short te dragen tijdens het lopen, dan bieden trail broeken een perfect alternatief. Je vochttransport wordt goed geregeld, je blijft droog en warm en door de strakke pasvorm voorkom je dacht je achter takken blijft haken. Bij Hardloopshop kies je uit verschillende modellen van onder andere ODLO, Nike en Compressport die speciaal ontwikkeld zijn voor trail runs.

Trail broeken met vuilafstotende en slijtvaste broekspijpen voor modder en regen

Naast strakke tights, kies je bij ons ook uit trail broeken met een lossere pasvorm. Deze hebben in de meeste gevallen vuilafstotende en slijtvaste broekspijpen, waardoor je maximaal beschermd bent tegen modder en regen. Belangrijke spullen neem je mee in de zakken met ritssluiting en veel modellen hebben een halfhoge of een hoge taille voor de nodige bedekking tijdens het lopen.

Combineer een van de trail broeken met een bijpassend trail shirt

Trail broeken dragen voor een groot deel bij aan het loopcomfort tijdens je trail run. Maar heb je ook al aan de rest van je outfit gedacht? Bij Hardloopshop kies je uit een mooie collectie trail kledig, waaronder trail shirts, trail longsleeves en trail jacks. Hierdoor ben je goed voorbereid op iedere training of wedstrijd en klaar voor zowel warme als koude runs.

Alles voor je trail run bestel je bij Hardloopshop

Met trots kunnen we ons dé hardloopspecialist noemen. Je bent bij ons namelijk ook aan het juiste adres voor een mooie collectie trail accessoires. Navigeer makkelijk over onverharde paden met een van onze hardloophorloges, bescherm je voeten tegen scherpe voorwerpen met trail sokken en krijg voldoende vocht binnen dankzij hardlooprugzakken met een drinksysteem.