atletiekunie

  • 0

Odlo Winter accessoires

Winteraccessoires

Onze winter accessoires zijn een fijne uitkomst als je tijdens de koudste dagen ook graag gaat hardlopen. Ben jij de fanatieke loper die niet alleen buiten gaat hardlopen als het zonnetje schijnt, maar ook als het buiten kouder wordt? Je kiest uit verschillende winter accessoires om je warm te houden bij lagere temperaturen tijdens het hardlopen. Je kiest bij ons uit een ruime collectie winter accessoires van topmerken zoals Falke, ODLO, ASICS en Nike.

Koude handen zijn verleden tijd met winter accessoires

Heb je last van koude handen tijdens het hardlopen? Dan zijn winter accessoires in de vorm van hardloop handschoenen onmisbaar. Je bent tijdens je run beschermd tegen de wind tegen en je handen blijven warm. De hardloop handschoenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er ook voor jou een passende maat te bestellen is. De meeste handschoenen hebben een handig sleutelvakje in de handpalm en zijn voorzien van reflecterende details, zodat je beter zichtbaar bent in het donker.

Hardloopmutsen en hoofdbanden

Je kiest bij ons uit verschillende hardloopmutsen die ervoor zorgen dat je warm blijft tijdens het hardlopen in koude temperaturen. De hardloopmutsen zijn licht, winddicht en vochtregulerend en door te kiezen voor een hardloopmuts met reflecterende details ben je beter zichtbaar in het donker. De hoofdbanden hebben door het stretchy materiaal een goede pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Ga warm op pad met hardloopjacks en hardlooplongsleeves

Om je net even wat warmer aan te kleden tijdens de herfst of winter, kun je de winter accessoires goed combineren met hardloopjacks en hardlooplongsleeves. De hardloopkleding houdt lichaamswarmte vast en zorgt ervoor dat je comfortabel kilometers maakt, zonder gure wind op je lichaam te voelen.