atletiekunie

  • 0

Hardloopvesten

Klaar voor runs in de herfst en winter met hardloopvesten

Ieder seizoen van het jaar heb je de nodige gear nodig, zoals hardloopvesten tijdens runs in de herfst en winter. Zodra de dagen korter worden, is het van cruciaal belang dat je je zichtbaarheid vergroot op de weg. Op deze pagina kies je uit verschillende hardloopvesten van merken als Bee Seen, Nathan en Gato.

Kies uit een hardloopvest in verschillende pasvormen

Wat voor hardloopvest het beste is, hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur. Veel hardlopers geven hun voorkeur aan een hardloopvest in een X-vorm. Deze vesten zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en zijn ook nog eens naar wens af te stellen met behulp van de handige verstelbare gordels.

Zorgt voor licht in de duisternis met een LED vest

Hardlopen met een licht vest is een fluitje van een cent met een LED vest van Bee Seen of Gato. Je kiest uit verschillende modellen en kleuren die op te laden zijn via USB of werken op batterijen. Beide varianten hebben verschillende lichtstanden en zijn voorzien van witte LED lampjes aan de voorkant en rode LED lampjes aan de achterkant.

Ook voor een hardloop reflectie vestje zit je bij ons helemaal goed

Veel lopers hebben een traditionele voorkeur voor een hardloop reflectie vestje. Deze modellen herken je aan een roze of gele kleur en zijn voorzien van strategisch geplaatste reflecterende delen. Hierdoor herkennen andere weggebruikers de contouren van het lichaam van een afstandje. Tip! Speciaal voor jou hebben we erg handige bundels samengesteld. Zo shop je in één keer een hardloop reflectie vestje, samen met een hardlooparmband.