atletiekunie

  • 0

Mondkapjes

Mondkapjes

Sinds 1 december 2020 is het verplicht om een mondkapje te dragen in overdekte en openbare ruimten. Daarnaast draag je ook verplicht een mondkapje bij contactberoepen, in het onderwijs en als je reist met het openbaar vervoer.* Zijn de sportscholen open, dan kan het ook zomaar zo zijn dat het verplicht is dat je een mondmasker draagt als je van apparaat naar apparaat loopt. Doe je dit graag in stijl en met een comfortabel model, dan zijn sport mondmaskers de perfecte uitkomst.

De sport mondmaskers zijn geschikt voor de wasmachine

Alle sport mondmaskers op deze pagina zijn geschikt voor de wasmachine. Let er wel op dat ieder model geen persoonlijk beschermingsmiddel of een medisch masker is, maar de mondkapjes kunnen wel helpen de verspreiding van virussen en bacteriën door overdracht via druppeltjes te voorkomen. De modellen zijn per stuk beschikbaar, in de vorm van een 2-Pack of zelfs een 3-Pack. Ideaal als je regelmatig van mondkapje moet wisselen.

De voordelen van het dragen van een speciaal sport mondkapje

We zijn allemaal wel bekend met de witte en blauwe wegwerp mondkapjes. Echter zijn deze, zoals de naam het al zegt, geschikt voor eenmalig gebruik. Dit resulteert in veel restafval en schade aan het milieu. Door te kiezen voor een speciaal sport mondkapje draag je een duurzaam steentje bij aan het milieu en de mondmaskers zitten ook nog eens onwijs comfortabel. Kies bijvoorbeeld voor een Falke mondkapje met een flexibel neusstuk en 3-laags materiaal voor meer bescherming. Het Under Armour mondkapje gaat net een stapje verder met rekbare oorlussen, een waterbestendige buitenlaag, gestructureerd materiaal dat je mond niet aanraakt en een verstelbare en zachte neusbrug.

Stay fit met fitnessmaterialen voor thuis

We doen er nu natuurlijk graag alles aan om zo fit mogelijk te blijven. Is je favoriete sportschool gesloten waar je graag aan krachttraining doet? Bekijk dan eens onze collectie fitnessmaterialen voor thuis. Je voert hierdoor in je eigen vertrouwde omgeving je geliefde grondoefeningen uit, zodat je nog steeds je benen, core en armen kunt trainen.

 

* De maatregelen van overheden veranderen continu, daarom raden we je aan om regelmatig te controleren of er updates zijn. De meest recente bron van informatie is die van jouw nationale en lokale overheid.