Bee Seen

Bee Seen Led Harness USB

2 beoordelingen
Bee Seen Led Harness USB
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 0416-652803
Neem contact met ons op via WhatsApp
Neem contact met ons op via Mail
Bezoek onze flagship store in Utrecht
Alles over dit product

Alles over de Bee Seen Led Harness USB

Loop je tijdens de herfst en winter graag met maximale zichtbaarheid, dan is dit Bee Seen Led Vest USB jouw ideale trainingsmaatje. De gordel bevestig je snel met de twee clips aan de voorzijde. Door de elastische verstelbare banden profiteer je van een hoog draagcomfort en je bent goed zichtbaar door de vier witte LED’s aan de voorkant en de vier rode LED’s aan de achterkant.

Kenmerken en voordelen
- Perfecte pasvorm door de elastische verstelbare banden
- Snel aan en uit te doen door de twee clips aan de voorzijde
- Vier witte LED’s aan de voorkant en vier rode LED’s aan de achterkant
- Twee licht modes: continu laten branden en knipperen
- Op te laden via USB
Kenmerken
Reviews (2) 8.0

Reviews (2)

Bee Seen Led Harness USB
8.0 Algemene beoordeling van ”Bee Seen Led Harness USB“ 8.0 gebasseerd op 2 reviews
  • 5 0
  • 4 2
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Veilig sporten in donkere tijden “
Door Robert op 08-09-2021
Het Bee Seen via USB te laden harnas heeft 2 kleine batterijen en zijn via een duo USB-kabel te laden. Het is eventueel mogelijk de batterijen te laden zonder ze los te koppelen van het harnas maar de batterijen moeten wel eerst uit het harnas verwijderd worden om toegang te krijgen tot de USB oplaad aansluiting. Hier is enige voorzichtigheid geboden, de constructie is van degelijke kwaliteit maar de kabeltjes zijn redelijk dun (via een labeltje is duidelijk gemaakt niet aan de kabeltjes te trekken) Verder is het harnas van goede kwaliteit en goed op maat in te stellen Het is one size fits all maar met een grote range, van XS tot XXL zeg maar. De witte verlichting aan de voorzijde is fel, dit kan hinderlijk zijn doordat je er zelf in kijkt wanneer je in het donker loopt. Ik heb dit opgelost door de ledjes aan de bovenkant af te plakken zodat ze alleen naar voren/beneden schijnen. Over het algemeen een aanrader dus
”Veiligheid voor alles“
Door Anja op 14-08-2021
Ik vind het prettig om veilig te lopen en met dit vest val ik altijd op. Het reflecteert goed en dankzij de verlichting op de voor en achterkant zien ze me altijd aankomen.